Podstrona: POLITECHNIKA RZESZOWSKA im. Ignacego Łukasiewicza / Strona: 66

Aktualności

23 Mar

Konkurs "Projekt muralu na budynku J"

Celem konkursu jest promowanie osiągnięć Ignacego Łukasiewicza oraz wybór najlepszych prac inspirowanych życiem Ignacego Łukasiewicza i ich prezentacja w przestrzeni publicznej miasta Rzeszów.
21 Mar

Zmarł Stanisław Bąk

Z głębokim żalem i smutkiem przyjęliśmy wiadomość o śmierci Stanisława Bąka.
 
18 Mar

Welcome Day

Politechnika Rzeszowska przywitała kolejną grupę Erasmusów z Belgii, Niemiec, Hiszpanii, Portugalii, Włoch, Turcji i Litwy.
17 Mar

Gala Podkarpackiego Rankingu Liceów i Techników Perspektywy 2022

Dyplomy dla najlepszych szkół wręczyli rektor naszej uczelni prof. dr hab. inż. Piotr Koszelnik oraz dyrektor Działu Marketingu Wydawnictwa Edukacyjnego Perspektywy Press Magda Rulska.
 
16 Mar

Promocja Podkarpacia podczas Expo 2020 w Dubaju

Podczas wystawy Podkarpackie w Dubaju w strefie „Gospodarka, Nauka i Technologia” odbyły się panele dyskusyjne poświęcone m.in. przyszłości lotnictwa.
14 Mar

Spotkanie naukowców w ramach projektu TOUCAN

Liderem międzynarodowego projektu TOUCAN jest Politechnika Rzeszowska, która realizuje go z partnerami z Cypru, Grecji, Portugalii, Turcji i Włoch.
 
10 Mar

Półfinał Akademickich Mistrzostw Polski w tenisie stołowym

Reprezentacja męska Politechniki Rzeszowskiej zajęła trzecie miejsce w turnieju i awansowała do finałów Akademickich Mistrzostw Polski w tenisie stołowym.
09 Mar

Pierwsze posiedzenie Zarządu Stowarzyszenia Podkarpacka Dolina Wodorowa

Celem Stowarzyszenia Podkarpacka Dolina Wodorowa jest wspieranie rozwoju gospodarki wodorowej oraz dążenie do zbudowania gałęzi podkarpackiego przemysłu wodorowego.
 

Biuro Prasowe zastrzega sobie prawo skracania i opracowywania artykułów oraz zmiany ich tytułów.

Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję